Natuurlijke look voor transportbedrijf

Op dit moment is onze ontwerpstudio druk bezig met een uitdagende ontwerpklus; een complete metamorfose van een transportbedrijf. Drie kantoren, een kantine én de entree gaan op de schop; in niets zal het staks meer lijken op het huidige, gedateerde interieur. Met de toepassing van hout en wit wordt er een natuurlijke uitstraling bewerkstelligd. Door middel van visuals wordt inzichtelijk gemaakt wat het bedrijf doet. Daarnaast wordt veel groen toegepast voor een sprankelend en fris binnenklimaat. Benieuwd naar het resultaat? Blijf onze website volgen!

Akoestisch kantoor voor concentratie of overleg

18 Thursday 2019

Genoeg van een inspiratieloos kantoor? Ga dan voor de Treehouse van Bejot!Geschikt als werkplek, voor een teamoverleg of voor een moment rust.TREEHOUSE MAAKT DE WERKVLOER WEER SPANNEND EN SPEELS.TREEHOUSE is ontworpen met de intentie het gevoel van kinderspel op te roepen. Het is een warm, gezellig, veilig maar vooral...

Wij maken gebruik van cookies

Op www.bussbv.nl gebruiken wij cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om advertenties te tonen, ook met tracking cookies van derden die jouw internetgedrag volgen. Bekijk ons cookiebeleid. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken.