Ontmoetingslandschap

Hanzehogeschool, Groningen

De kantine van het gebouw  'Van Doorenveste' van de Hanzehogeschool, dat hoort bij het instituut voor Life Science & Technology, voldeed niet meer aan de wensen van de gebruikers. De ruimte werd steeds veelzijdiger gebruikt waardoor de indeling van de ruimte te wensen over liet. Wij werden ingeschakeld om de indeling en inrichting van deze ruimte eens flink onder handen te nemen.

Opdrachtgever

Instituut voor Life Science & Technology Groningen

Opdracht

interieurontwerp en inrichting

Locatie

Groningen

Oppervlakte

950 m2

Typologie

school

Programma

lunchruimtes / vergaderruimtes / studieruimtes

Ontmoetingslandschap

De monotone, lange rijen tafels en stoelen in de kantine van de Hanzehogeschool voldeden niet meer aan de wens van de gebruiker. In de loop der tijd werd de ruimte namelijk steeds veelzijdiger gebruikt door zowel de studenten als door het personeel van de Hanzehogeschool. Het werd een ontmoetingsruimte in de breedste zin van het woord. De indeling van de ruimte en de meubels lieten voor dit multifunctionele gebruik te wensen over. Daar moest verandering in komen. Het was tijd voor een nieuw interieurconcept waarbij de monotone rijen plaats maken voor meubilair opgesteld in groepen per thema.

Weg met de monotone, lange rijen tafels en stoelen!
Wij maken gebruik van cookies

Op www.bussbv.nl gebruiken wij cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om advertenties te tonen, ook met tracking cookies van derden die jouw internetgedrag volgen. Bekijk ons cookiebeleid. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken.